Byt till mobil webbplats Byt till hel webbplats
Dela Stäng

Senioryoga 8x - Mjuk yoga för äldre, på dagtid - start den 12/3 kl. 10.00-11.30

1 400 krSäljs separat

Mjuk Yoga för äldre har kursstart den 12/3. Kursen är 8 fredagar kl. 10.00-11.30, fram till den 7/5. Obs! Ingen undervisning under påskhelgen.

Om du vill prova på en yogaklass gratis kan du göra det en vecka innan kursen börjar den 5/3 kl. 10.00-11.30.

Mjuk yoga för äldre är lättare än grundkurs just när det gäller den fysiska yogan, annars har den samma upplägg som våra andra kurser. Varje lektion innehåller ett yogaprogram, sedan andningsövningar och vi slutar med en djupavspänning, ibland även med en kort meditation. Kursen är både till nybörjare och till elever som redan har varit på våra Senioryoga-gruppen tidigare. Din lärare är Karuna Mayi.

På grund av dom speciella tiderna just nu tar vi emot färre elever till yogarummet och vi håller 1,5m avstånd mellan mattorna. Vi har våra egna mattor och filtar men om du vill kan du också ta med din egen matta och filt, eller en ren handduk som du kan lägga på våra mattor.

Du kan delta lektionen även hemifrån via Zoom genom att använda din dator, surfplatta eller telefon.

Kursen kostar 1400 kr (rabatten är redan inkluderad i det priset). Du kan anmäla dig till kursen och prova på lektionen genom att skicka oss en email info@sydsverigeyoga.se och vi skickar dig all info om kursen och Zoom länken om du vill delta hemifrån. Välkommen!


Cancellation policy

Vid eventuell avbokning meddela oss senast 7 dagar före kursstart. Observera att kursavgiften återbetalas ej efter kursen har börjat.

Klicka på den blåa länken med kursdatum under Schedule för att komma till anmälan och betalningen.